Mo t / m Fri

9 am - 8 pm

Menu

Top 5 dating apps

Online dating is booming. Ontzettend veel Nederlanders hebben het wel eens geprobeerd of zijn nog steeds actief op een dating site. Een aantal jaar geleden kon online dating nog uitsluitend via de computer. Tegenwoordig kun jij echter ook daten via jouw smartphone of tablet. Sterker nog, zo’n beetje iedere dating site heeft tegenwoordig wel een app. Wil jij daten via een app? Dan zoek je natuurlijk wel een goede. Wij zetten er hier vijf voor jou op een rijtje!

5. Elitedating

Ben jij hoogopgeleid? Dan zoek je mogelijk iemand van hetzelfde niveau als jij. Bij een algemene datingsite of -app is de kans klein dat je zo’n iemand vindt. Elitedating is in dat geval vast en zeker wat voor jou. Deze datingapp richt zich namelijk uitsluitend op hoogopgeleide mensen van om en nabij de 30 jaar. Je treft hier dus mensen van jouw niveau en leeftijd.

4. Pepper

Woon jij in één van de grote steden van ons land? Dan is Pepper mogelijk wat voor jou. Deze datingapp heeft niet heel erg veel gebruikers, maar in de grote steden is de kans op succes zeker aanwezig. Jij beschrijft jezelf hier met foto’s, video’s en door het beantwoorden van vragen. Het gebruiken van deze app is dus hartstikke eenvoudig.

dinner date
date

3. Happn

Ook Happn is een zeer goede app voor in een grote stad. Met deze datingapp beoordeel jij mensen op hun foto’s. Je komt echter niet lukraak mensen tegen, maar alleen mensen waarmee jij het pad gekruist hebt die dag. Je treft dus uitsluitend personen aan waar jij bij in de buurt bent geweest. Vind jij iemand leuk? Dan deel je een like uit. De ander krijgt dit niet te zien. Alleen wanneer jullie elkaar liken, kan er gechat worden.

2. Badoo

Zoek jij een datingapp met ontzettend veel gebruikers? Dan zit je bij Badoo goed. Wereldwijd maken namelijk meer dan 300 miljoen mensen gebruik van deze app voor online dating. Ook in Nederland zijn er echter veel gebruikers. De app werkt voornamelijk met foto’s. Jij liked mensen op basis van foto’s. Wordt jouw foto geliked door iemand anders en heb jij hem/haar ook geliked? Dan is er een match en kunnen jullie contact leggen met elkaar.

1. Tinder

Tinder, wie kent het niet? Als je het zelf nooit gebruikt hebt, heb je er ongetwijfeld wel eens wat over gehoord. Jij beoordeelt mensen hier op basis van de foto’s. Vind je iemand leuk? Like hem/haar dan. Indien degene jou ook leuk vindt, is er sprake van een match en kunnen jullie berichten sturen naar elkaar.