Mo t / m Fri

9 am - 8 pm

Menu

Leuke dingen om te doen met jouw date

Het hebben van een relatie is hartstikke leuk. Jullie kunnen met zijn tweeën natuurlijk allemaal leuke dingen gaan doen. Voor jij aan een relatie begint, wordt er ongetwijfeld eerst gedatet. Tijdens zo’n date leren jullie elkaar namelijk beter kennen. Hierdoor weet je vaak direct of het al dan niet klikt. Heb jij iemand ontmoet met online dating en ga je binnenkort op date? Dan wil je natuurlijk wel wat leuks gaan doen. Maar ja, wat kun je eigenlijk allemaal doen met iemand die jij ontmoet hebt via een dating site? Er zijn genoeg mensen die niet of nauwelijks inspiratie hebben. Geldt dit ook voor jou? Geen probleem, want wij geven je hier een aantal leuke en makkelijke dingen om te doen met jouw date!

dinner

Een drankje doen

Via online dating hebben jullie ongetwijfeld al de nodige berichten over en weer gestuurd. Toch is jouw date in dat geval nog een onbekende. Je weet namelijk nog niet hoe de persoon zelf is. Een goede manier om hier achter te komen is door een drankje te gaan drinken. Spreek af in een stad en ga gewoon eens naar een café. Kies bij voorkeur een wat rustigere gelegenheid uit, zodat jullie ongestoord met elkaar kunnen praten. Is het mooi weer? Dan is het terras natuurlijk een prima invulling voor jouw date.

Naar de film gaan

Niet alle mensen zijn goede praters. In dat geval kan het bijzonder ongemakkelijk zijn om plaats te nemen in een café of op het terras. Daarnaast vind jij dit misschien wel niet wat om tijdens jouw date te doen. Een goed alternatief is met jouw date naar de film gaan. Er draait vast en zeker wel een film die jullie allebei graag willen zien. Praten tijdens de film is ‘not done’ en dat komt soms best goed uit. Is de date goed bevallen? Dan kunnen jullie na de film altijd nog ergens een drankje doen om elkaar wat beter te leren kennen.

travel

Samen koken

Zijn jullie inmiddels al meerdere keren met elkaar op date geweest? Dan wordt het de hoogste tijd dat jullie bij elkaar thuis op bezoek gaan. Hier kun je natuurlijk ook een date van maken. Jullie kunnen namelijk samen gaan koken. Niet iedereen houdt hiervan, maar het is zeker goed voor jullie onderlinge band. Jullie zijn immers samen bezig. En na afloop worden jullie ook nog eens beloond, want dan is het de hoogste tijd om te genieten van het door jullie gemaakte gerecht!