Mo t / m Fri

9 am - 8 pm

Menu

Diensten

0 Comments

Op deze site las je al het nodige over online dating. Wil jij zelf nu wel eens beginnen met het ontmoeten van mensen via het internet? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij bieden namelijk niet alleen maar informatie, maar jij kunt hier ook nog eens online daten. In totaal bieden wij drie diensten aan waar jij gebruik van kunt maken. Hieronder lichten we ze kort even toe.

Chatroom met live camera

Bij veel dating sites ben je beperkt in je mogelijkheden. Dit is zeker het geval indien het om een gratis site gaat. Indien jij niet betaalt, kun je vaak uitsluitend berichten sturen naar andere leden. Haal jij hier niet genoeg voldoening uit? Of wil je gewoon weten met wie jij te maken hebt? Dan kun je bij ons gebruikmaken van de chatroom met live camera. In deze chatroom kun jij gebruikers selecteren waar je vervolgens mee kunt videochatten. Je ziet op deze manier dus direct wie er aan de andere kant zit, waardoor je weet met wie je te maken hebt.

Gesproken chat

Niet iedereen is even dol op videochatten, dat weten wij als geen ander. Toch is ook het sturen van uitsluitend berichten niet iets waar iedereen op zit te wachten. Hier hebben wij wat op gevonden, namelijk de gesproken chat. Dankzij deze optie is het mogelijk dat jij met andere leden van deze dating site in gesprek gaat. Je hoort elkaar dus echt praten en dat maakt het allemaal toch net wat realistischer.

Berichtenchat

Is zowel de spraak- als de videochat niets voor jou? Geen paniek, want ook dan kun jij nog bij onze dating site terecht. Je kunt namelijk ook gewoon chatten door berichten naar andere leden te sturen. Op deze manier hoef jij jezelf natuurlijk niet direct prijs te geven, maar je kunt wel met anderen in contact komen. Grote voordeel is bovendien dat jij de privéberichten overal kunt sturen, zolang je maar over internet beschikt. De spraak- en videochat zijn niet overal even goed te gebruiken, zoals in het openbaar bijvoorbeeld.