Mo t / m Fri

9 am - 8 pm

Menu

Aanverwante diensten

0 Comments

Op onze dienstenpagina kon je al lezen dat wij niet alleen maar een site zijn met informatie over online dating. Nee, want bij ons kun je ook daadwerkelijk daten. Heb jij een leuk iemand gevonden? Dan kun je gebruikmaken van onze diensten. Zo hebben wij een chatroom voor videochats, een voicechat en uiteraard kun je ook gewoon berichten sturen naar andere leden. Maar daarnaast bieden wij ook nog een tweetal aanverwante diensten aan. Ook deze zetten we hieronder even kort op een rijtje.

Groepschat

Niet iedereen vindt het leuk om één op één te praten. Het duurt soms wat lang voor een gesprek echt op gang komt en het is vaak wat geforceerd allemaal. Bij ons kun je daarom deelnemen aan een groepschat met andere leden van de site. Het gesprek komt zodoende een stuk makkelijker op gang. Heb jij een leuk iemand ontmoet in de groepschat? Dan kun je hem of haar natuurlijk altijd via een persoonlijke bericht benaderen.

Ontmoetingen

Als lid van onze dating site hoop jij natuurlijk een leuke man of vrouw te ontmoeten. Niet iedereen slaagt hier in, maar over het algemeen ligt het succespercentage behoorlijk hoog. Heb jij via een groepschat iemand leren kennen? Dan ben je vast en zeker benieuwd hoe het de andere leden van onze datingsite vergaan is en of zij al iemand ontmoet hebben. Daarom organiseren wij regelmatig ontmoetingen voor onze leden. Indien jij nog niemand ontmoet hebt, is dit een mooie gelegenheid om alsnog iemand te vinden. En bovendien is het natuurlijk hartstikke gezellig om nieuwe (en reeds bekende) leden van onze datingsite te spreken.